Radius: Uit
Radius: km
Set radius for geolocation
post-title 3 Plekken voor een heerlijk wijntje

3 Plekken voor een heerlijk wijntje

3 Plekken voor een heerlijk wijntje

3 Plekken voor een heerlijk wijntje

Niks zo fijn als helemaal tot rust komen met een goed glas wijn en fijn gezelschap. Dat kan hier!

Wijnbar Dito (Schrijnwerkersstraat 8)

Klein in oppervlakte (amper 22 zitplaatsen!) maar groots in aanbod. Linde en Peter serveren klassiekers en nieuwe wijnen uit de hele wereld. Op de kaart staan zo’n 200 flessen. Maandelijks staan er een 20-tal wijnen open per glas. Liever iets anders? Dito serveert ook gin, vermouth, bier en frisdrank! Voor de lege maag is er een kaasplankje, fijne selectie charcuterie of heerlijke bruschetta.

L’Aperi Vino (Zuivelmarkt 20)

Wine & food café L’Aperi Vino is de place to be voor een heerlijk aperitief of lekker glas wijn. Op de kaart staan maar liefst 34 verschillende wijnen die per glas geschonken worden. Op donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 17 uur krijg je gratis cicchetti’s bij het aperitief. Smaken die kleine Italiaanse hapjes naar meer? De menukaart is divers: van fingerfood en fijne vleeswaren tot gegrilde gerechten en typische Italiaanse lekkernijen.

Wine (Kapelstraat 16)

Een waanzinnig interieur, een 130-tal wereldwijnen én flink wat wijnboeken die je niet enkel kunt lezen maar ook kopen? Wine in de Kapelstraat biedt een fijne selectie smaakvolle wijnen aan en serveert er desgewenst ook een snelle hap of lichte maaltijd bij. Tapas? Check! Van Marcona amandelen en bruschetta tot Oosterse gehaktballetjes of doperwtensoep.

pixabay2 pixabay3

Foto’s: © Pixabay