Radius: Uit
Radius: km
Set radius for geolocation
post-title 3 x piekfijn gekleed (voor mannen)

3 x piekfijn gekleed (voor mannen)

3 x piekfijn gekleed (voor mannen)

3 x piekfijn gekleed (voor mannen)

Bij sommige gelegenheden wordt er al eens van je verwacht dat je je net iets netter kleedt dan op de doorsnee dag. Maar is je buikje net iets voller geworden dan je hoopte? Dan is het dringend tijd om je in het nieuw te steken. En daarvoor ben je in Hasselt -met klemtoon op ‘de Stad van de Smaak’- op de juiste plaats! Om piekfijn gekleed te gaan, ben je welkom in volgende speciaalzaken:

Suitsupply (Kapelstraat 44)

In de Kapelstraat tref je de gekende kostuumketen Suitsupply aan. Met hun veelzijdig aanbod (van kostuums, over broeken en hemden, tot accessoires) komen ze tegemoet aan de wensen van de moderne man. Het gespecialiseerde personeel helpt je met een glimlach bij de keuze van jouw favoriete outfit.

Mercken Hasselt (Havermarkt 32)

In het modehuis van Franck Mercken en familie weet je dat je aan het geknipte adres bent om met een stijlvolle, nieuwe garderobe naar huis te keren. Het voornaamste principe bij Mercken is de gespecialiseerde en gepersonaliseerde aanpak. Hier wordt er de tijd genomen om met u te overleggen en te luisteren naar uw wensen. Als je een Italiaans pak op maat wil laten maken, of wil kiezen uit de prêt-à-porter collecties, kan onmogelijk deze speciaalzaak overslaan. Je vindt Mercken in de Havermarkt 32.

Helsen Tailors (Kapelstraat 13)

Al struinend door de Kapelstraat op zoek naar een elegante outfit, raden we je aan eens te passeren bij Helsen Tailors. De naam Stijn Helsen doet bij menig modekenner waarschijnlijk reeds een belletje rinkelen. Het zal dan ook geen verrassing heten dat het leveren van kwaliteit en maatwerk prioritair zijn. Een perfecte pasvorm, zorgvuldig geselecteerde stoffen van de beste kwaliteit, en een uitstekende service, dat is waar Helsen Tailors mee uitpakt. Dit alles -aangevuld met een brede waaier aan accessoires, vrijetijdskleding en sportswear- zorgt ervoor dat je hier niet anders als tevreden naar buiten kan stappen.