Radius: Uit
Radius: km
Set radius for geolocation
post-title 3 x smullen van heerlijke frieten

3 x smullen van heerlijke frieten

3 x smullen van heerlijke frieten

3 x smullen van heerlijke frieten

Begin je al te watertanden bij de gedachte aan een heerlijk pak friet? Kijk je meer uit naar dat wekelijkse bezoek aan de frituur dan die gezonde maaltijd op vrijdag? Dan ben je in Hasselt aan het juiste adres. We raden je enkele populaire Hasseltse frituren aan waar je kan genieten van deze typisch Belgische lekkernij.

Frituur de Marmiet (Kempische Steenweg 25)

 In deze traditionele Vlaamse frituur kun je niet alleen frieten met de klassieke frituursnacks bikken, maar worden ook heerlijke schotels voor je neus gepresenteerd. Aanraders zijn de videe en het stoofvlees, dat je bovendien in het restaurantgedeelte van de frituur kan oppeuzelen. De specialiteit van De Marmiet zijn echter de mosselen, die je in het seizoen niet mag weerstaan.  De vriendelijke, vlotte bediening, en de goedkope prijs zijn andere pluspunten die ervoor zorgen dat je deze frituur niet zomaar zal vergeten.

Fritz & Co (Kolonel Dusartplein 50)

Al 13 jaar is Fritz&Co een vaste waarde op het Kolonel Dusartplein. Heb je een klein hongertje gekregen na enkele drankjes op een van de naburige terrasjes? Dan kan je op de hoek bij Fritz&Co terecht voor een heerlijke portie frieten. Paradepaartjes zijn de uitstekende kwaliteit en de vlotte service. Wil je bovendien een fris luchtje scheppen terwijl je je appetijtelijke frieten oppeuzelt, dan is er plaats op het verwarmde terras! Smakelijk!

Frituur n°13 (Grote Markt)

Op zoek naar een frituur in het midden van het Hasseltse stadscentrum? Dan is er maar 1 adres: Frituur n°13 op de Grote Markt! Hier worden je frieten geserveerd zoals ze moeten zijn: lekker knapperig en goudbruin. Niet alleen voor de hardcore vleeseters is er ruime keuze, ook is er een breed assortiment aan vegetarische opties. Naast de klassieke frituursnacks, biedt Frituur n°13 ook verse salades, huisgemaakte goulash, stoofvlees, videe en bolognaisesaus aan. O ja, hebben we de heerlijke broodjes al vermeld? Eén aanrader kunnen we je niet weerhouden, dat is de dagverse kip aan ’t spit. Om vingers van af te likken. Kan je dus wel een heerlijke portie koolhydraten gebruiken tijdens het shoppen? Dan kunnen we Frituur n°13 zeker aanraden!