Radius: Uit
Radius: km
Set radius for geolocation
post-title 3 x nieuwe film releases in februari

3 x nieuwe film releases in februari

3 x nieuwe film releases in februari

3 x nieuwe film releases in februari

Dit jaar komen er heel wat goede films in de cinema, hier een selectie van degene die in februari uitkomen.

Rings

In de derde film van de Ring- serie is Samara terug, Iedereen die naar de video kijkt sterft binnen zeven dagen. Dit verhaal gaat over Sky die ook slachtoffer geworden is van de beruchte vloek.

deze film is voor de horror lovers!

Split

Kevin, lijdt aan een meervoudige persoonlijkheidsstoornis, een van de persoonlijkheden die hij heeft zet hem aan om drie meisjes te ontvoeren. De meisjes moeten proberen te ontsnappen voor er een nieuwe, ergere persoonlijkheid zich ontwikkelt.

deze film is voor kijkers die houden van spanning en actie.

met James McAvoy

A Cure for Wellness

Een ambitieuze jonge werknemer krijgt de opdracht om zijn directeur op te halen in een idyllisch maar mysterieus kuuroord in de Zwitserse Alpen. Eens daar vermoedt hij dat de miraculeuze behandelingen van de spa niet zijn wat ze lijken.

Een spannende thriller die je van het begin blijft volgen!

Met acteurs Dane DeHaan en Jason Isaacs

Extra film: Fifty Shades Darker

Na het grote succes van de boeken van Fifty Shades auteur E.L. James en de eerste verfilming ‘Fifty Shades of Gray’ komt de tweede film uit. Deze zet zich voort op het verhaal tussen Anastasia en Christian. Christian worstelt met zijn innerlijke demonen en Ana wordt geconfronteerd door de woede en afgunst van de vrouw die voor haar kwam.

Weetje:  tweehonderd Hasseltse koppels die hun 25-jarig huwelijk vieren mogen zaterdag 11 februari naar de vertoning gaan.