Radius: Uit
Radius: km
Set radius for geolocation
post-title Buon’Eatalia: voor kraakverse pizza’s

Buon’Eatalia: voor kraakverse pizza’s

Buon’Eatalia: voor kraakverse pizza’s

Buon’Eatalia: voor kraakverse pizza’s

Hasselt is nog een Italiaans restaurant rijker: Buon’Eatalia. Sinds begin mei kun je er terecht voor diverse Italiaanse specialiteiten zoals éénmeterpizza’s.

Hou je van de Italiaanse keuken? Doen tomaten, look, basilicum en gesmolten mozzarella je watertanden? Dan moet je zeker eens naar Buon’Eatalia trekken. Geniet eerst van een heerlijk aperitief en grasduin dan door de menukaart. Food sharing? Absoluut. Bij Buon’Eatalia vind je een uitgebreid assortiment koude en warme voorgerechten, lekkere vlees- en visgerechten, risotto en flink wat pizza’s. Dankzij de gigantische oven is het zelfs mogelijk om een ‘Pizza al metro’ te bestellen: 1 meter pizza die op vier verschillende manieren belegd is. Exclusieve wijnen? Ja, ook die vind je bij Buon’Eatalia.

Buon’Eatalia is de derde zaak van Dirk Hendrickx op de Zuivelmarkt. Hij baat samen met zijn vriendin Fabienne Cuypers ook L’Apero Vino en De Goei Goesting uit. De nieuwe zaak huisvest in het pand van de Blue Olive. De metamorfose na de renovatie is waanzinnig. Wanneer ga jij een kijkje nemen?

carpaccio-777850_1280 pizza-711662_1280

Foto’s: © Pixabay