Radius: Uit
Radius: km
Set radius for geolocation
post-title De mooiste juwelen vind je in Hasselt

De mooiste juwelen vind je in Hasselt

De mooiste juwelen vind je in Hasselt

De mooiste juwelen vind je in Hasselt

 

Niet alleen voor kledij en fashion ben je in Hasselt op de juiste plaats, maar ook voor juwelen en sieraden tref je in de Hoofdstad van de Smaak verschillende gespecialiseerde zaken aan. Hasselt Winkelstad bezocht speciaal voor jou enkele van de meeste populaire juwelierszaken en geeft je mee waarom net deze winkels uitblinken in hun aanbod.

Twice as Nice

Twice as Nice is een Belgische must op het vlak van modejuwelen. Het merk bestaat al 32 jaar en werd opgericht in Antwerpen. Met haar eigen unieke taal onderstreept het merk de tijdsgeest.

Een goede smaak, hoogwaardige kwaliteit en de typische Antwerpse no-nonsens ingesteldheid vormen de rode draad doorheen de collecties. Het assortiment bestaat uit modebewuste en tijdloze creaties.

De juwelen worden gemaakt in zilver, staal of andere materialen met een sterke innerlijke schoonheid. Je vindt Twice as Nice in de populaire Koning Albertstraat.

Hasselt Winkelstad - Juwelen   Hasselt Winkelstad - Juwelen    Hasselt Winkelstad - Juwelen
Twice as Nice – Koning Albertstraat 32, 3500 Hasselt

 

Versato Juweliers

Versato is sinds jaar en dag een trendsetter in juwelen, horloges, verlovingsringen en trouwringen. De hoogwaardige kwaliteit van de producten, de correcte prijs en vlekkeloze service maken van Versato een winkel die je niet kan overslaan in de zoektocht naar dat perfecte juweel.

Met een collectie van meer dan 50 merken in juwelen en horloges vind je gegarandeerd je gading binnen het schitterende aanbod. Je kan bij Versato ook terecht voor al je herstellingen en gravures van horloges en juwelen.

Hasselt Winkelstad - Juwelen  Hasselt Winkelstad - Juwelen  Hasselt Winkelstad - Juwelen
Versato Juweliers – Koning Albertstraat 13-15, 3500 Hasselt

 

Juwelier Orye-Stevenart

Juwelier Orye-Stevenart biedt je een exclusief gamma aan van uurwerken en juwelen. Zowel in Hasselt als in Waterloo begeleidt het gespecialiseerde team je bij de zoektocht naar dat exclusieve sieraad of horloge dat op jouw lijf geschreven is. Van exclusiviteit gesproken: je treft er de meest hoogwaardige uurwerken aan van merken als Rolex, Chanel en Cartier. Ook de juwelencollectie spreekt boekdelen met namen als Chopard, Ole Lynggaard en Pomellato.

Het team van Orye-Stevenart heet je welkom in de alombekende Kapelstraat, in het hartje van Hasselt. De deskundige medewerkers geven je er met plezier deskundig advies, wat de winkelervaring een pak aangenamer maakt.

Hasselt Winkelstad - Juwelen  Hasselt Winkelstad - Juwelen  Hasselt Winkelstad - Juwelen
Juwelier Orye-Stevenart – Kapelstraat 9, 3500 Hasselt

Willekeurige locaties