Radius: Uit
Radius: km
Set radius for geolocation
post-title Een danspasje placeren in Hasselt?

Een danspasje placeren in Hasselt?

Een danspasje placeren in Hasselt?

Een danspasje placeren in Hasselt?

Hasselt staat bekend om zijn gezelligheid, en dat gegeven is ook direct toepasbaar op het nachtleven. De stad biedt talrijke leuke uitgaansmogelijkheden, met voor ieder wat wils. De vele gezellige cafeetjes, cocktailbars en clubs maken van Hasselt de geknipte plek om (in het weekend) in goed gezelschap te genieten van een (streek)biertje, of tot in de vroege uurtjes je kont te schudden op de dansvloer.

Het Dusartplein

Waar je op kan vertrouwen is dat er steeds iets te beleven valt op het Kolonel Dusartplein. De talrijke terrasjes vormen de perfecte bestemming voor een drankje op een mooie zomeravond, maar ook voor een danspasje ben je op het juiste adres.

Genieten van een heerlijke cocktail tussen gezellige mensen of shaken op de beats, het kan dus allemaal! Waar heb jij zin in?

Uitgaan in Hasselt

Het Dusartplein, immer sfeervol.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Café Export (Kol.Dusartplein 44)

Koestal (Kol.Dusartplein 42)
De Wijzen (Kol.Dusartplein 46)
Kafee Vangogh (Kol.Dusartplein 38)

De binnenstad

Misschien iets minder heftig, maar daarom niet minder gezellig, zijn de vele café’s in het centrum van de stad. Ook hier ben je zeker van een gezellige avond en kan je eens goed los gaan. Benieuwd naar onze aanbevelingen? Check dan eens het hippe Ecziteria, recht tegenover het Oude Stadhuis. Niet alleen kan je hier terecht voor een breed assortiment aan gin, rum en cocktails, maar het café biedt ook de mogelijkheid om je eigen platen mee te nemen en aaneen te laten mixen door de DJ. Een place-to-be voor de bezielde muziekliefhebber dus!

Iets verderop, in de Melderstraat, kunnen we niet anders dan Café Café aanraden. De voormalige stroopfabriek vormt het decor voor dit gezellige café met concertzaal. Elke donderdag kan je hier terecht voor een live concert in de club, waar ’s anderendaags steevast een vermaarde DJ wordt uitgenodigd om de beats te verzorgen. Op zaterdag vormt de club het podium voor een huis-DJ, die zijn talenten tentoonspreidt om jou een onvergetelijke avond te bezorgen.

Uitgaan in Hasselt

Ecziteria Café, Hasselt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ecziteria (Lombaardstraat 10)

Café Café (Meldertstraat 40)

Aan het kanaal

In de vroegere industriële buurt langs het Albertkanaal vind je nu verschillende leuke plekken om (stevig) uit te gaan. In de ‘muzikale bijenkorf’ Muziekodroom kan niet alleen iedereen terecht die muziek wil maken of leren, maar ook iedereen die muziek wil beleven. Talrijke concerten van zowel nationale als internationale acts luisteren de (weekend)avonden op van elke minnaar van het betere notenwerk.

Maar ook de enthousiasteling van elektronische muziek vindt zijn gading in deze buurt. Forty Five is een club voor underground muziek, naast de Muziekodroom. Er wordt gefeest op het brede aanbod van deephouse, techno, drum&bass, rock, new wave en veel meer. Feesten met bellen en toeters!

Uitgaan in Hasselt - Muziekodroom

Muziekodroom, Hasselt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Muziekodroom (Bootstraat 9)
Forty Five (Bootstraat 9)

Tot de ochtendzon!

Wie denkt aan uitgaan in Hasselt, denkt natuurlijk in de eerste plaats aan Versuz. Laat je onderdompelen in de mysterieuze, intieme sfeer en geniet alsof morgen niet bestaat. In deze megadiscotheek wordt pompende house afgewisseld met bezwerende elektronica en heerlijke lounge trips, en dit tot het ochtendgloren aanbreekt. Een bezoek aan de Versuz staat steeds garant voor een onvergetelijke feestavond.

Vlakbij de Versuz vind je Labyrinth Club. De uitstraling van Labyrinth is misschien iets minder pompeus als zijn gebuur, maar je kan er zeker van zijn dat je er een geweldige nacht beleeft. Een bezoek aan Labyrinth Club is synoniem voor een memorabele nacht, gevuld met de beste kwalitatieve muziek in zijn genre.  Hou je klaar voor de meest vermaarde dj’s in de internationale techno- & house-scène.

Mochten bovenstaande discotheken je nog geen genoegen geven, dan vind je in de Badderijstraat, vlakbij het Dusartplein, club Universal. Op donderdag, vrijdag en zaterdag kan je te midden een stijlvol interieur genieten van een warme sfeer en de beste tracks uit verschillende genres.

Uitgaan in Hasselt - Labyrinth Club

Labyrinth Club, Hasselt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Versuz (Gouverneur Verwilghensingel 70)
Labyrinth Club (Gouverneur Verwilghensingel 70)
Universal (Badderijstraat 14)

Willekeurige locaties