Radius: Uit
Radius: km
Set radius for geolocation
post-title In de kijker: Blue-bike

In de kijker: Blue-bike

In de kijker: Blue-bike

In de kijker: Blue-bike

De trein afstappen en in een mum van tijd je bestemming bereiken? Neem dan een Blue-bike!

Wil je Hasselt op één dag ontdekken? Of ga je met de trein naar een lunchmeeting of een opleiding? Dan is de Blue-bike de ideale oplossing. Het principe is heel simpel: word lid, ontleen een fiets en betaal achteraf.

Lid worden van de Blue-bikeclub kost slechts tien euro per jaar. Je kunt je online registreren of inschrijven via een fietspunt in de deelnemende gemeenten en steden. Eens je dat gedaan hebt, kan je fietsavontuur beginnen. 

Maximum 3 euro per rit

In het station vind je makkelijk je weg naar de Blue-bikes via de wegwijzers. Aan de sleutelautomaat kun je je fiets uitlenen. Reis je met je lief? Met één lidkaart kan je nog een tweede fiets uitlenen! Ben je uitgefietst? Dan breng je de fiets gewoon terug naar de plaats waar je hem ontleende. Je betaalt maandelijks de gefietste ritten.

Een Blue-bike rit van minder dan 24 uur kost je slechts 3 euro. De fans van Hasselt komen er zelfs nog goedkoper vanaf. Zij betalen niks voor de eerste 24 uur per rit. De prijs per Blue-bike rit in de andere gemeenten en steden vind je op www.blue-bike.be.

foto-3 foto-1

Foto’s: © Blue Bike