Radius: Uit
Radius: km
Set radius for geolocation
post-title In de kijker: Fashion Bar!

In de kijker: Fashion Bar!

In de kijker: Fashion Bar!

In de kijker: Fashion Bar!

Fashion, bar en pop-up onder één dak

Een plaats waar je kan winkelen en drinken tegelijkertijd? Dat moet de hemel zijn! Gelukkig hoef je daarvoor geen accident of lelijke ziekte te krijgen, maar kan je gewoon (gezond en wel) afzakken naar de gezellige Hasseltse Aldestraat. Daar tref je de in 2017 geopende Fashion Bar aan. Het is een multi-brand concept store, als we het beestje met een hippe term willen benoemen. In de Fashion Bar kunnen fashionista’s, foodies en designer lovers terecht voor dames- en herenkleding, een heerlijke thee of lekkere lunch en een variërend pop-up aanbod.  

De Fashion Bar speelt handig in op een groeiende trend waar een shop veel meer biedt dan een verzameling van producten. Een bezoekje aan deze hippe zaak wordt een heuse beleving, meer dan shoppen alleen, en dat kunnen we enkel maar aanmoedigen.

De Fashion Bar combineert de twee grootste troeven van Hasselt: mode & smaak, en voegt daar nog een extra dimensie aan toe: Cofabs. Of liever een samenwerking met een goed uitgekiende partner die zijn expertise in de winkel ter beschikking stelt op geprogrammeerde dagen, wat zorgt voor een maximale shop-beleving.

Na 10 jaar als kmo-verantwoordelijke in de energiesector besloot Zoubida Barka zich in een nieuw avontuur te storten. Samen met haar schoonbroer, Dirk Baeté, baat ze in hartje Hasselt momenteel deze concept store uit waar zowel dames als heren hun gading vinden.

In de Fashion Bar -de naam zegt het al– kun je terecht voor zowel mode als een hapje en drankje. De multi-brand concept store biedt een mix van Scandinavische, Franse en Italiaanse kledingmerken en accessoires die samen een uniek geheel vormen.

Vernieuwende merken naar de hoofdstad van de smaak brengen, met persoonlijk stijladvies voor dames en heren, en een prikkeling voor alle zintuigen, daar staat de Fashion Bar voor. Naast kledij en accessoires vind je er ook home & lifestyle spullen, schoonheidsproducten en make-up.

Daarnaast biedt het grote pand, dat helemaal heropgebouwd is, aan jonge designers, make-up artists, hairstylists, barbiers e.a. ruimte om hun product of dienst in de kijker te zetten. Op deze manier ontdek je er telkens nieuwe dingen. Ook levensgenieters die zin hebben in een bijzonder drankje of gerechtje, of gewoon na het werk willen aperitieven, zijn er meer dan welkom.

Binnenkort vernieuwt de Fashion Bar nóg meer, want dan gaan ze ook culinaire avonden aanbieden. Begin februari wordt de allereerste soirée georganiseerd, en wordt er gesmuld van een culinaire Maghrebbijnse keuken. Let op: Deze niet-te-missen avonden zijn steeds op reservatie, en beperkt zich uiteraard in aantal deelnemers. Er snel bij zijn is de boodschap!

 

Fashion Bar Hasselt Winkelstad   Fashion Bar Hasselt Winkelstad   Fashion Bar Hasselt Winkelstad

Meer info: https://www.hasseltwinkelstad.be/item/the-fashion-bar/