Radius: Uit
Radius: km
Set radius for geolocation
post-title In de kijker: Restaurant Rosch

In de kijker: Restaurant Rosch

In de kijker: Restaurant Rosch

In de kijker: Restaurant Rosch

Hasselt is nog een hip restaurant rijker: Rosch.  Perfect voor een snelle lunch, een heerlijk glas wijn of een uitgebreid diner!

Rosch is dé culinaire nieuwkomer die Hasselt nog leuker maakt. In de Dorpsstraat 34 namen Glenn Ross en zijn vriendin Nicole Schellekens hun intrek in een klein pand. Dit toverden ze om tot een sobere, maar hippe plek voor jong en oud. Voor én achter de keuken is plaats voor een twintigtal gasten. Je kunt plaatsnemen aan simpele tafels en stoelen, of op bankjes met kussens.

De details maken het restaurant uniek. Geen kaarsen of bloemstuk op tafel. Neen, wél een klein, schattig aquarium gevuld met algen en minigarnalen. De menukaart is al even eenvoudig als het interieur. Je kunt kiezen uit drie voorgerechtjes, drie hoofdgerechten en drie desserts. Maar de heerlijke gerechten maken de korte kaart helemaal goed.

Hof van Cleve

Glenn en Nicole leerden elkaar kennen in het Hof van Cleve. Zij deed de patisserie, hij stond in de keuken. Vandaag baten ze hun restaurant met z’n tweeën uit, zonder extra personeel. Net omdat ze er alleen voor staan, houden ze hun gerechten simpel. De desserts daarentegen tarten alle verbeelding. Popcorn en mango? Het ziet er alleszins verrukkelijk uit!

 

Foto’s: (c) Rosch