Radius: Uit
Radius: km
Set radius for geolocation
post-title In de kijker: SeventyOne

In de kijker: SeventyOne

In de kijker: SeventyOne

In de kijker: SeventyOne

Sinds begin september is Hasselt een nieuwe hotspot voor hippe dameskleding rijker. We presenteren je: SeventyOne. Voortbordurend op het succes van hun filialen in Antwerpen en Gent, opende eigenares Angelique nu ook een vintage-geïnspireerde boetiek in de Hoofdstad van de Smaak.

Sedert enkele dagen kunnen fashionista’s en modebewuste vrouwen een extra halte aandoen bij het shoppen. In de Minderbroedersstraat vind je vandaag namelijk de allernieuwste trekpleister voor vrouwen die houden van mooie, originele kledij: SeventyOne.

SeventyOne ademt retro. De nadruk van de collectie ligt op vintage-geïnspireerde kleedjes en schoenen, maar je kan er ook terecht voor originele tassen, deco, en sieraden. Hou je er van om je te tooien in kleurrijke jurkjes en levendige prints? Breng dan zeker een bezoekje aan deze sfeervolle boetiek, uitgebaat door de immer vrolijke Sofie.

Gekende merken die je kan aantreffen in SeventyOne zijn o.a. Hulahup, Banned, Voodoo Vixen en Miz Mooz. Ook kan je terecht in de webshop voor leuke vintage-geïnspireerde kledij en retro-artikelen allerlei.

 

SeventyOne Hasselt SeventyOne Hasselt SeventyOne Hasselt

Willekeurige locaties