Radius: Uit
Radius: km
Set radius for geolocation
Juwelier Jos Vanderbiesen
titleName

Juwelier Jos Vanderbiesen

Sinds 1952 staat ons familiebedrijf tot uw dienst voor het adviseren, verdelen en herstellen van een breed assortiment uurwerken en juwelen, met voor ieder wat wils. Door onze jarenlange ervaring waarborgen wij met trots een uniek vakmanschap  aan onze klanten.

Onze winkel in Kuringen, aan de stadsrand van Hasselt is makkelijk en vlot bereikbaar. Via de Grote Ring ben je dadelijk in het centrum van Kuringen. Parkeren kan vlak voor de deur of op onze eigen parkeerplaats. Een bezoekje hoeft daarom geen tijdrovende, ‘parkeerplaatszoekende’ onderneming te zijn. Bij ons heerst bovendien geen tijdsdruk. Voor een klant die vlak voor het sluitingsuur binnenkomt wordt  evenveel tijd gemaakt.

Bij Juwelier Vanderbiesen vindt iedereen wel wat naar zijn smaak: man of vrouw, jong of ‘minder jong’, modern of klassiek. In onze winkel is er ruime keuze aan uurwerken en juwelenvan verschillende merken en stijlen. Vind je niet wat je zoekt?  Dan gaan we samen met onze leveranciers op zoek naar het geknipte uurwerk of juweel.
Wij schrijven tevens geschenkbonnen uit en aanvaarden Hasseltbonnen.

Door onze jarenlange ervaring en eigen hersteldienst weten als geen ander hoe onze producten in elkaar zitten. Hierdoor bieden wij een snelle service en een betrouwbaar advies aan onze klanten.
Alle herstellingen die u ons toevertrouwt worden met de grootste zorg en deskundigheid behandeld. Bij moeilijkere herstellingen wordt vrijblijvend een prijsofferte gemaakt.
Ook voor de herstelling of restauratie van oude klokken kan je bij ons terecht.

 

Adres

Adres:

Grote Baan 26, 3511 Kuringen, Hasselt

Telefoon:

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

09u30 - 12u30 & 13u30 - 18u

Woensdag

09u30 - 12u30 & 13u30 - 18u

Donderdag

09u30 - 12u30 & 13u30 - 18u

Vrijdag

09u30 - 12u30 & 13u30 - 18u

Zaterdag

09u30 - 17u30

Zondag

Gesloten