Radius: Uit
Radius: km
Set radius for geolocation
post-title Leapp komt naar Hasselt

Leapp komt naar Hasselt

Leapp komt naar Hasselt

Leapp komt naar Hasselt

Goed nieuws voor Apple-fans. Leapp opent op 12 december een winkel met refurbished Macbooks, iPhones en iPads.

Op zaterdag 12 december opent Leapp de deuren in Hemelrijk 4. Liefhebbers van Apple-producten kunnen vanaf dan ook in het hart van Limburg terecht voor een refurbished MacBook, iMac, Mac mini, Mac Pro, iPhone of iPad en dat tot 70% voordeliger dan de nieuwe toestellen. Hasselt is – naast Antwerpen en Gent – de derde locatie in België met een fysiek winkelpunt. In Nederland zijn er elf Leapp-winkels en een webshop.

Refurbished?
Gereviseerde of refurbished producten zijn gebruikte toestellen die helemaal nagekeken zijn en perfect functioneren. Dat kunnen toestellen uit de bedrijfswereld zijn die op het einde van hun leasing of afschrijving zitten. Maar Leapp – een anagram voor Apple – koopt ook toestellen uit faillissementen of apparaten die gebruikt zijn voor demo’s of beurzen.

leapp_2 leapp_3

Met garantie!
Leapp-medewerkers wissen alle data op een professionele manier en voeren de nodige updates uit. Eventuele technische problemen worden uiteraard opgelost. Afhankelijk van de visuele beschadiging – bijvoorbeeld een krasje op de backcover van een iPhone – en de leeftijd van een product, krijgt het toestel een prijs die 10 tot zelfs 70% lager ligt dan wat je bij Apple of een reseller betaalt. Bovendien krijg je toch 12 maanden garantie.

Foto’s: © Leapp