Radius: Uit
Radius: km
Set radius for geolocation
post-title Nieuw gezicht Topshop is een verrassende keuze

Nieuw gezicht Topshop is een verrassende keuze

Nieuw gezicht Topshop is een verrassende keuze

Nieuw gezicht Topshop is een verrassende keuze

Het was een verrassende keuze, maar het nieuwe gezicht van de Britse modeketen Topshop wordt niemand minder dan Gigi Hadid. In tegenstelling tot haar voorgangers (zoals o.a. Cara Delevingne) is zij niet Brits van origine, maar een Amerikaanse met half Nederlandse en half Palestijnse roots.

‘De keuze voor Gigi Hadid zorgt ervoor dat we onze internationale plannen voor Topshop kracht bijzetten’, zegt CEO Philip Green.

Voor degenen onder jullie die niet echt weten wat voor soort kledij Topshop verkoopt: Het is een beetje vergelijkbaar met ketens als H&M en Zara. Binnen een acceptabel budget kan je hier de laatste trends die zich op de catwalk vertonen vinden. Het unieke aan Topshop is dat zij er dan toch nog hun eigen stoere en gewaagde draai aan geven.

Tot nu toe was er nog geen echte Topshop winkel in België, alhoewel het wel al op plaatsen in Antwerpen en Brussel verkocht werd. Say your prayers dames en laten we samen hopen dat Topshop zich in een nabije (lees idyllische) toekomst in Hasselt zal vestigen.