Radius: Uit
Radius: km
Set radius for geolocation
post-title Nieuw in Hasselt: Marloo’s Lunchbar!

Nieuw in Hasselt: Marloo’s Lunchbar!

Nieuw in Hasselt: Marloo’s Lunchbar!

Nieuw in Hasselt: Marloo’s Lunchbar!

 

Sinds midden januari 2018 is Hasselt een nieuwe hotspot rijker. In de Minderbroederstraat verwelkomt het team van Marloo’s Lunchbar je met open armen om te profiteren van het (culinaire) leven met een smakelijk ontbijt, heerlijke lunch of verfrissende cocktail.

Marloo’s uit zich als gezellige plek waar de gejaagdheid van de dag even gepauzeerd kan worden. Om te genieten van een geurende kop koffie. Het is simpelweg een fijnzinnige bistro waar je kan smullen van een snelle lekkere hap, maar op een rustig tempo.

Bewust bescheiden

Marloo’s profileert zich zonder grootspraak en zonder veel tamtam. Maar de zaak heeft wel zijn eigen, uitgesproken karakter. Het is de ideale locatie om fijnzinnige momenten te beleven, ideaal voor de lekkerbek die even de drukte van de Demerstraat achter zich laat. De nadruk ligt er op authenticiteit. Daarom is de slogan er gewoon boenk op: ‘Gewoon ons’.

Goed gemikt

Marloo’s mikt op de echte Hasselaren, op de dagjesshoppers en de zakenlui die de platgetreden paden liever vermijden. Het concept is duidelijk: Marloo’s voorziet je van een ontbijt, lunch en/of aperitief. Eens gesloten voor het brede publiek, blijft Marloo’s wel bekoren voor een privé-feestje of event.

Op de kaart

De menukaart van Marloo’s is een eigenzinnige samenstelling. Van klassiekers die anders worden aangepakt tot eigengereide gerechten en smaken. Gezond, ondeugend, lekker, divers en een verademing inzake ontbijt- en lunchaanbod. Aan tafel bij Marloo’s is alles gewoon een tikkeltje anders. Bovendien, en misschien nog wel de grootste troef, wordt je onmiddellijk gewaar dat het een plek is waar passie en goesting hoogtij vieren. En dat merk je.

 

Marloo's Lunchbar - Hasselt Winkelstad   Marloo's Lunchbar - Hasselt Winkelstad   Marloo's Lunchbar - Hasselt Winkelstad


Marloo’s Lunchbar
Minderbroederstraat 5, Hasselt
www.marloos.be