Radius: Uit
Radius: km
Set radius for geolocation
post-title Smullen van heerlijke chocolade!

Smullen van heerlijke chocolade!

Smullen van heerlijke chocolade!

Smullen van heerlijke chocolade!

Chocolade, overheerlijk en moeilijk te weerstaan. Ook in Hasselt kan je genieten van deze verrukkelijke Belgische specialiteit. Wij geven je drie adresjes die je beslist doen watertanden.

Boon – The Chocolate Experience

Wie bij Chocoladehuis BOON in de Paardsdemerstraat naar binnenloopt, ontdekt het meteen: hier ruik, beleef en ontdek je pure passie voor chocolade. Meester-chocolatiers Patrick Mertens en Tom Theysmans presenteren je de lekkerste pralines, chocolade sierstukken en andere lekkernijen. In de koffielounge kan je bovendien genieten van maar liefst 40 verschillende chocoladedranken.

Gelegen in de Paardsdemerstraat 13 te Hasselt.

Temmerman

Als je binnenkomt bij Temmerman, waan je je net in een sprookje. Het sfeervolle interieur presenteert je naast heerlijke Belgische chocolade ook een heel assortiment aan streekproducten (denk maar aan Hasseltse jenever, siroop van Borgloon en Hasseltse speculaas). Chrisje Delorge verwelkomt je steeds met een hartelijke glimlach.

Gelegen in de Koning Albertgalerij te Hasselt.

Hassolaté

 In één van Hasselts gezelligste straatjes vind je chocoladespeciaalzaak Hassolaté. Het is een officieel verkooppunt van Leonidas, misschien wel het bekendste Belgische chocolademerk. Hassolaté biedt niet alleen een enorm assortiment pralines aan, maar doet je ook watertanden dankzij het gamma aan smakelijke bijproducten zoals chocopasta, chocolademelk, ijs en ijspralines.

  

Gelegen in de Maastrichterstraat 2 te Hasselt.