Radius: Uit
Radius: km
Set radius for geolocation
post-title Sushi o’clock!

Sushi o’clock!

Sushi o’clock!

Sushi o’clock!

De afgelopen jaren is het aantal sushirestaurants in Hasselt fors gestegen. Wij schotelen onze drie favorieten voor. Waar ga jij het liefst?

Esaki Sushi (Maastrichterstraat 98)

Voor een heerlijke sushiboot moet je bij Esaki zijn. Op de Titanic liggen maar liefst 100 stuks, goed voor 4 à 5 personen. Uiteraard kun je ook à la carte kiezen. Wij zijn fan van de Dragon roll. Zin in andere specialiteiten? Bij Esaki kun je ook terecht voor yakitori, dim sum, curry’s, teriyaki en wokgerechten.

Oishii (Zuivelmarkt 21)

‘Oishii’ betekent ‘heerlijk’ in het Japans. En dat is ongetwijfeld de juiste naam voor dit restaurant. De chef maakt zes dagen per week de lekkerste sushi en Pan-Aziatische gerechten. Wij zijn fan van de Tuna Tataki en Miso Duck. Goed om te weten: het is zelfs mogelijk om sushi workshops te volgen!

Aki Sushi ( Botermarkt 17)

Het meest recente sushirestaurant in Hasselt is Aki Sushi. Ook hier heb je keuze uit meerdere boten en sushi menu’s, maar ook één of meerdere rollen bestellen kan. Naast de klassieke futo maki kun je er ook terecht voor dagverse sashimi, noedelsoep, phadthai of teriyaki. Probeer als dessert zeker de Banana Tempura eens!

sushi-1197838_1280 chopsticks-698495_1280

Foto’s: © Pixabay