Radius: Uit
Radius: km
Set radius for geolocation
post-title Valentijn: verwen je liefste met een juweel

Valentijn: verwen je liefste met een juweel

Valentijn: verwen je liefste met een juweel

Valentijn: verwen je liefste met een juweel

Valentijn komt dichterbij, daar is geen ontsnappen aan! Het is wel dé ideale gelegenheid om je liefste een leuk cadeau te doen. Voor juwelen moet je dan absoluut in de Maastrichterstraat zijn.

Elke Smellenbergh (Maastrichterstraat 68)

Elke ontwerpt en creëert op maat gemaakte juwelen. Haar collectie bevat veel trouwringen. Geen zorg als je daar nog niet aan toe bent. Ze heeft ook een grote keuze aan andere sieraden. Naast eigen ontwerpen verkoopt Elke ook juwelen van andere ontwerpers die ze zelf mooi vindt.

’t Juweelateljee (Maastrichterstraat 78)

“Een mooi sierraad komt pas echt goed tot zijn recht wanneer het past bij de persoonlijkheid van wie het draagt.” Dat is de filosofie van Dominiek en Gwen die juwelen op maat én naar wens van de klant vervaardigen. Kwaliteit, streven naar perfectie en originaliteit zijn hun creatieve sleutelwoorden.

Multiple (Maastrichterstraat 64 – 66)

Bij Multiple geven Kitty en Audi een platform aan innoverende ontwerpers – uit binnen- en buitenland – die werken met uiteenlopende materialen, gaande van kunststof en textiel tot edelstaal en zilver. In hun eigen Huis Spaenjers-Pauwels kun je terecht voor hun zelfgemaakte collectie.

multiple 2 Elke Smellenbergh

Foto’s: © Elke Smellenbergh, ’t Juweelateljee en Multiple